В Україні незаконно встановлені білборди підуть на допомогу ЗСУ

В Україні незаконно встановлені білборди підуть на допомогу ЗСУ – фото: freepik.com

В Україні незаконно встановлені білборди підуть на допомогу ЗСУ – фото: freepik.com

Транспорт та інфраструктура
28 березня 2022 19:50

По всій Україні почали демонтувати незаконні щити з рекламою вздовж доріг, які підуть на потреби українських сил оборони. Перші із білбордів демонтували на Бориспільській трасі.

Як розповів міністр інфраструктури України Олександр Кубраков у себе на Facebook-сторінці 27 березня, досить довго нещодавно демонтовані щити встановлювали безладно і з порушенням закону на узбіччі однієї із найбільш завантажених доріг країни у Київській області – Бориспільській трасі.

Тепер за допомогою білбордів українські захисники зможуть зміцнити барикади, а з деяких міцніших частин спорудять протитанкові їжаки.

Більше актуальних новин читайте на нашому Telegram-каналі.

Кубраков також додав, що якщо до війни влада займалася демонтажем щитів з незаконною рекламою за правилами та оскаржували все в законному порядку, то зараз на всі процедури не потрібно витрачати час, щоб демонтувати об'єкти.

Масштабний демонтаж незаконної реклами проводиться по всій Україні, особливо в найбільш близьких до фронту регіонах.

Крім того, Міністерство інфраструктури разом із відповідними службами з перших днів воєнних дій після російського вторгнення в Україну продовжують демонтувати дорожні знаки, щоб заплутати ворожі війська. Їх зберігають на складах і після закінчення війни - все повернеться на місця. При цьому вздовж доріг не будуть демонтувати ті дорожні знаки, які містять відомі багатьом висловлювання напряму для окупантів, але їх трохи зацензурять.

Раніше Vgorode повідомляв, чи потрібно українцям демонтувати супутникові антени з будинків.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах