Ракетний удар у Кременчуці по ТРЦ: є постраждалі

Ракетний удар у Кременчуці ТРЦ: є постраждалі.

Ракетний удар у Кременчуці ТРЦ: є постраждалі. Фото: Володимир Зеленський

Події
27 червня 2022 17:31

Сьогодні вдень, 27 червня, у місті Кременчук Полтавської області пролунав вибух. Як повідомила місцева влада, це сталося через влучення російської ракети.

Близько 15:43 на Полтавщині оголосили повітряну тривогу, а вже через 15 хвилин, близько 16:00, повідомили про ракетний удар. Як розповів голова Обласної військової адміністрації Дмитро Лунін, ворожий снаряд потрапив у цивільний об'єкт у Кременчуці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про деталі цієї події поки що не повідомляється, їх обіцяють озвучити пізніше. Але народний депутат Олексій Гончаренко повідомив, що було два прильоти у людне місце. В результаті, за його словами, загинуло багато людей.

Місцеві Telegram-канали пишуть, що ракета потрапила до торгового центру. Також на місці бачили багато машин швидкої допомоги та пожежників. На місці почалася масштабна пожежа, яку зараз намагаються загасити.

А мер Полтави Олександр Мамай повідомив, що у місті було чути вибухи, проте інформацію про влучення російських ракет у Полтаві поки що не підтвердили.

Через годину після прильоту про те, що сталося, повідомив президент України Володимир Зеленський. Він зазначив, що ракета потрапила до торгово-розважального центру (назва не вказується), де перебувало понад тисячу мирних людей. Будівля горить, пожежники намагаються загасити вогонь. Кількість жертв може бути дуже високою.

- Жодної небезпеки для російської армії. Жодної стратегічної цінності. Тільки спроба людей жити нормальним життям, що так злить окупантів, – пише Зеленський.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах