Суд відправив під варту 18-річного хлопця, який жорстоко вбив павича

Суд відправив під варту 18-річного хлопця, який жорстоко вбив павича.

Суд відправив під варту 18-річного хлопця, який жорстоко вбив павича. Фото: unsplash.com

Події
24 червня 2022 13:38

20 червня у мережі з'явилося відео, на якому 18-річний хлопець з Буковини жорстоко вбив павича. Відео отримало широкий розголос у ЗМІ, а користувачі інтернету швидко викрили живодера.

За вбивство птаха хлопець має нести покарання. Чернівецька обласна прокуратура подала клопотання до суду. Буковинцю вже обрали запобіжний захід.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Живодер відпочивав на природі з друзями, коли наніс павичу тілесних травм, від яких птах загинув. У мережі з'ясували, що вбивцею виявився 18-річний Костянтин Урсулін із села Карапчі Чернівецької області. Хлопець, ймовірно, був у стані алкогольного сп'яніння і жорстоко повівся з павичем.

Відео опублікували зоозахисники UAnimals. На знятих кадрах видно, що чоловік схопив птаха за шию та кілька разів вдарив його об землю. Товариші не стали зупиняти Костянтина та знімали все на телефон. 

Тоді UAnimals звернулися до поліції Чернівецької області з вимогою зареєструвати заяву про вчинення Костянтином Урсуліним та його спільниками кримінального злочину. Поліція взялася за цю справу разом з Чернівецькою обласною прокуратурою.

Справу Костянтина Урсуліна передали до суду. Йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб без можливості внесення застави. Зазначимо, що апеляційний суд скасував попереднє рішення, згідно з яким хлопець мав перебувати під домашнім арештом.

Живодер підозрюється у порушенні ст. 299 КК України (жорстоке поводження з тваринами). Йому загрожує до восьми років ув'язнення. 

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що Київський зоопарк приютив 141 тварину з різних регіонів України, які постраждали через бойові дії. Тварини дуже постраждали від війни, отримали сильний стрес, тож працівники Київзоо роблять усе можливе для їхньої реабілітації. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах