Карта бойових дій в Україні 24 травня

Карта бойових дій в Україні 24 травня.

Карта бойових дій в Україні 24 травня. Фото: volynnews.com

Події
24 травня 2022 07:45

Сьогодні, 24 травня, розпочався 90-й день повномасштабного протистояння України агресії РФ. Російські військові продовжують наступ та обстріли на Донбасі.

Vgorode публікує карту бойових дій європейських експертів війни за даними 24 травня.

Карта бойових дій в Україні 24 травня.Карта бойових дій в Україні 24 травня. Фото: @War_Mapper

Російські війська просунулися далі на південь від Попасної та оволоділи Миронівським. У Лимані тривають бої після того, як окупанти увійшли на околиці міста.

Карта бойових дій в Україні 24 травня.Карта бойових дій в Україні 24 травня. Фото: @War_Mapper

За даними Генштабу ЗСУ,  на Донецькому напрямку противник зосереджений на проведенні наступальної операції з метою оточення міст Лисичанськ та Сєверодонецьк з подальшим виходом на адміністративний кордон Луганської області.

На Авдіївському, Курахівському та Новопавлівському напрямках ворог здійснював вогневе ураження наших підрозділів із застосуванням артилерії та авіації.

За минулу добу на Донецькому та Луганському напрямках відбито шістнадцять атак ворога, знищено вісім танків, двадцять дві одиниці бойової броньованої техніки та один ворожий автомобіль.

Авіаційні підрозділи Повітряних Сил та протиповітряної оборони Сухопутних військ знищили шість БпЛА, ворожу крилату ракету та тридцять бойових броньованих машин.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах