3D фотошпалери - Створіть нову віртуальну реальність

3D фотошпалери - Створіть нову віртуальну реальність - фото

3D фотошпалери - Створіть нову віртуальну реальність - фото

Суспільство
02 лютого 2023 12:46

3D шпалери Abc-Decor - ідеальна прикраса для стін. Просторові 3D візерунки здатні створити не лише ефект неймовірної глибини, а й навіть тривимірну ілюзію, збільшуючи будь-який інтер'єр. Вони є найкращим вибором для невеликих кімнат, а також коли немає ідеї для стіни, наприклад, у великій вітальні. 3D шпалери також ідеально підходять для занадто вузьких або широких просторів, покращуючи їх візуальне сприйняття.

63d2cde79726b.jpg63d2cde79726b.jpg

Модні тривимірні шпалери можуть зображати гірський пейзаж, хвилі, що розбиваються об берег, захід сонця та інші красиві природні види, що переносять кожного домовласника в зовсім інше місце. Пейзажі, що створюють глибину, також є відмінним вибором для інтер'єрів у скандинавському стилі – класичні 3D шпалери можуть зображати оповитий туманом ліс або диких тварин, що дивляться прямо на домочадців. Просторові шпалери, що імітують матеріали - цеглу, дерево, бетон та інші, також чудово виглядають у будь-якій кімнаті, дозволяючи знизити витрати на її облаштування.

Як правильно вибрати тривимірні фотошпалери?

Сучасні 3D шпалери повинні відповідати в першу чергу типу основи, умовам у кімнаті та стилю інтер'єру. Перш ніж визначитися зі шпалерами для стін, необхідно дізнатися про їх основні види та характеристики, які впливають на кінцевий ефект, простоту монтажу та їхню довговічність.

  1. Паперові шпалери - популярні для вітальні, спальні та холу, але не підходять для кухні чи ванної, оскільки не стійкі до підвищеної вологості. Залежно від обробки та кількості шарів їх можна обережно протерти сухою або злегка вологою тканиною.
  2. Вінілові шпалери - продукт, що миється (вініл на флізеліні) та робить його ідеальним для будинку з маленькими дітьми та домашніми тваринами. Вінілові шпалери можна використовувати навіть на трохи нерівній стіні, вони відмінно підійдуть для ванної та кухні.
  3. Флізелінові шпалери - простіші у наклейці, ніж паперові аналоги, вони додатково маскують дрібні нерівності на стіні, підходять для вітальні, спальні та холу.


У вітальні найкраще наклеїти 3D фотошпалери на найбільшу стіну, яка зазвичай знаходиться за диваном чи сидінням. Звичайно, можна вибрати й інше місце, але воно не повинно бути закритим меблями, щоб не зіпсувати ефект обробки. 3D фотошпалери - простий та ефективний спосіб змінити будь-який інтер'єр. Візуальний ефект створюється завдяки грі світла та тіні на зображенні. У нашому каталозі 3D фотошпалер ви можете вибрати будь-яке зображення, що сподобалося.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах