Які нові серіали вийдуть у березні 2023 року: що подивитись.
Не відірвешся від екрану: які серіали вийдуть у березні
Дозвілля та їжа
05 березня 2023 22:07
Які нові серіали вийдуть у березні 2023 року: що подивитись. Фото:pixabay.com

Перший весняний місяць порадує любителів серіалів як прем'єрами нових амбітних проектів, так і продовженнями популярних серіалів, які вже давно виходять на екрани. Vgorode зібрав топ-13 серіалів березня у своїй традиційній добірці.

На вас чекають драми, трилери, фантастика, детектив, космічний вестерн та кілька яскравих комедійних серіалів.

Мандалорець (3 сезон)

Жанр: космічний вестерн, пригоди, фантастика

Дата виходу: 1 березня

Події нових серій розгорнуться після фіналу його спін-оффа "Книга Боби Фетта" і розкажуть про мисливця за головами Діна Джаріна (Педро Паскаль), який повертається на рідну планету Мандалор, щоб відстояти свою честь і спокутувати провину за порушення головної заборони кодексу мандалорців - не знімати шолом у присутності інших живих істот.

При цьому важливу роль у сезоні гратиме колишня правителька Мандалора - Бо-Катан Крайз. Щоб вона знову могла претендувати на престол, їй потрібно в бою заволодіти чорним світловим мечем, який раніше завоював Дін Джарін.

Дейзі Джонс та The Six

Жанр: драма, музичний

Дата виходу: 3 березня

Серіал є екранізацією книги Тейлор Дженкінс Рейд і розповідає про "рок-групу 70-х, від її першої появи на музичній сцені Лос-Анджелеса до того, як вона стала одним із найлегендарніших колективів у світі, і досліджує причину її розпаду на піку успіху ".

Шоу є псевдобіографічним міні-серіалом, який складатиметься із 10 серій.

За словами письменниці, на чиїй книзі ґрунтується серіал, вона частково надихалася власним досвідом дорослішання та музикою гурту Fleetwood Mac.

Перрі Мейсон (2 сезон)

Жанр: драма, детектив

Дата виходу: 6 березня

Події серіалу розгортаються у минулому столітті, а саме – у 1933 році. У центрі розповіді опиняється адвокат Перрі Мейсон, який здатний розкрити навіть найзаплутанішу справу. Він завжди перебуває на крок попереду своїх конкурентів і готовий прийняти навіть найнебезпечніший виклик.

За сюжетом, у другому сезоні шоу відбудеться вбивство спадкоємця нафтового магната і за справу візьметься блискучий Перрі Мейсон та його вірний помічник Пол Дрейк.

Лицарі Готема

Жанр: фантастика, детектив, супергеройський серіал, драма

Дата виходу: 14 березня

Серіал знятий за коміксами DC і події у ньому відбуваються після вбивства Брюса Уейна. Усі дізнаються, що саме він ховався під маскою Бетмена, а Готем-Сіті залишається без захисника.

Прийомний син Вейна - Тернер - стає одним із підозрюваних у його вбивстві. Він вирішує укласти союз із дітьми найвпливовіших мешканців Готема, яких також звинувачують у вбивстві Бетмена, та втікає з-під варти.

Тепер банді відступників-невдах доведеться боротися з ворогами, щоб очистити свої імена і знайти справжнього вбивцю Брюса Уейна, проте Готем без Темного Лицаря стає небезпечнішим, ніж будь-коли.

Тед Лассо (3 сезон)

Жанр: спорт, комедія

Дата виходу: 15 березня

Тренер збірної коледжу Канзасу з американського футболу Тед Лассо – невиправний оптиміст, загальний улюбленець та зірка YouTube. Він є тренером університетської команди з американського футболу, якого покликали до Англії тренувати клуб Прем'єр-ліги.

У третьому сезоні серіалу Тед має зіткнутися з новими викликами - як у кар'єрі, так і в особистому житті. І в той момент, коли все починає руйнуватися, героям шоу доведеться проявити всю свою винахідливість, щоб виправити ситуацію.

Тінь та кістка (2 сезон)

Жанр: фентезі, драма

Дата виходу: 16 березня

Дія серіалу відбувається у вигаданому всесвіті під назвою Гришаверс у могутній країні Равці, яка розділена на дві частини Тінистим Каньйоном - місцем проживання найнебезпечніших монстрів.

Істотам, народженим самою темрявою, можуть протистояти лише гриші - люди, здатні керувати природними стихіями, а також вміють зцілювати інших та змінювати їхню зовнішність.

У другому сезоні серіалу головна героїня разом зі своїми друзями має намір знищити Тінистий Каньйон та всіх його мешканців, проте для цього їй необхідна сила чотирьох таємничих створінь.

Екстраполяції

Жанр: драма

Дата виходу: 17 березня

Серіал - антологія розповідатиме про вплив глобального потепління та інших змін клімату на любов, роботу, взаємини та повсякденне життя людей.

Внаслідок посилення природної кризи люди опиняться перед вибором: виживати чи починати діяти, допоки не стало пізно.

У кожній новій серії торкатиметься окремо взята проблема, а в серіалі приймають участь зірки першої величини.

Щасливчик Хенк

Жанр: комедія, сатира, драма

Дата виходу: 19 березня

Серіал заснований на романі Річарда Руссо "Безпосередня людина". Глядачам розкажуть цікаву історію життя голови кафедри англійської мови в невеликому коледжі, який оригінальним чином переживає кризу середнього віку.

Варто зазначити, що над серіалом працювали продюсери таких хітів, як "На всі тяжкі" та "Краще дзвоніть Солу". Тому саме на це шоу багато фанатів жанру покладають дуже великі надії.

Шершні (2 сезон)

Жанр: драма, трилер, жахи, детектив

Дата виходу: 24 березня

1996 рік. Жіноча шкільна команда з футболу летить до Сіетлу на національний турнір, проте літак зазнає краху в лісах Онтаріо і дівчатам доведеться виживати в суворих диких умовах.

Зіткнувшись із голодом вони діляться на клани кровожерливих канібалів і починається боротьба за лідерство, життя та їжу.

У другому сезоні історія про школярок, які заради виживання перетворилися на канібалів, набирає обертів і виходить на новий рівень. Цікаво, що до касту другого сезону приєднався Елайджа Вуд, який зіграв детектива-аматора Уолтера, який веде власне розслідування щодо однієї зі школярок, якій вдалося вижити.

Великі надії

Жанр: драма, історичний

Дата виходу: 24 березня

Серіал знятий за однойменним романом Чарльза Діккенса "Великі надії". За сюжетом, сирота Піп має чисте, добре серце і мріє про світле майбутнє.

У якийсь момент юнак потрапляє у поле зору ексцентричної міс Хевішем, яка відкриває перед ним багато можливостей, але при цьому показує всю похмуру підноготну світського суспільства.

Спадкоємці (4 сезон)

Жанр: драма

Дата виходу: 26 березня

Логан Рой - впливовий голова міжнародного медійного конгломерату Waystar Royco. Рой відчуває погіршення свого здоров'я та його діти починають боротьбу за посаду голови правління компанією.

Однак його четверо нащадків навіть не здогадуються через що їм доведеться пройти і якою людиною насправді виявиться їхній батько. На нас чекають інтриги, зрада та неприкрита боротьба за владу.

За попередніми даними цей сезон серіалу стане заключним.

Кроляча нора

Жанр: трилер, бойовик, драма

Дата виходу: 26 березня

Серіал розповідає історію корпоративного шпигуна Джона Вейра, якого всіма силами намагається знищити таємничу організацію, яка контролює світ.

Щоб вижити, героям доводиться боротися проти цієї організації, вишукувати докази та розкривати правду про глобальну змову, при цьому відбиваючись від підступних переслідувачів.

Сила

Жанр: фантастика, драма

Дата виходу: 31 березня

Одного разу всі дівчатка-підлітки набувають незвичайну здатность: вони можуть випускати з рук еклектичні заряди, здатні покалічити або навіть вбити людину.

Ця спадкова сила, яка згодом прокидається і у дорослих жінках, назавжди змінює весь звичний для нас світ.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах