SWEET.TV розповів, які фільми українці будуть дивитися в квітні

С первого апреля в кинозале онлайн-кинотеатра начинается "Супергеройская весна"

С первого апреля в кинозале онлайн-кинотеатра начинается "Супергеройская весна"

Дозвілля та їжа
01 квiтня 2021 17:58

Спойлер: більше десяти фільмів про пригоди "Месників" зі всесвіту MARVEL. В онлайн-кінотеатрі розповідають, що ці стрічки будуть дарувати українцям супергеройський настрій, який допоможе подолати посилення карантину.

Карантинні обмеження набирають оберти, тож українці змушені проводити більше часу вдома. Проте організувати своє дозвілля в чотирьох стінах значно важче. Для багатьох перегляд фільмів стає щоденною розвагою. Тож які фільми допоможуть глядачам підняти настрій цієї весни - читайте далі.

З першого квітня в кінозалі онлайн-кінотеатру розпочинається "Супергеройська весна". Всім користувачам SWEET.TV  безкоштовно в тарифі будуть доступні такі фільми: "Месники", "Месники: Ера Альтрона", "Месники: Війна нескінченності", "Месники. Завершення", "Перший месник", "Перший месник: Друга війна", "Перший месник: Громадянська війна", "Людина-мураха", "Людина-мураха та Оса", "Чорна Пантера", "Капітан Марвел".

"У зв’язку з ситуацією навколо, кожен з нас хоче мати суперсилу. Перетворити всіх на супергероїв ми не можемо, та занурити наших глядачів у світ суперздібностей нам під силу. Тож З 1 квітня SWEET.TV розпочинає "Супергеройську весну". На сервісі вже з’явилися чотири частини "Месників", а також фільми про Капітана Америку та Людину-мураху. Та найголовніше - їх можна подивитися безкоштовно в тарифі", - розповідає директор SWEET.TV Олександр Резунов.

Також нещодавно SWEET.TV став першим українським онлайн-кінотеатром, який розпочав пряму співпрацю з американським телегігантом CBS. Такі домовленості відкрили абонентам доступ до популярних серіалів, серед яких "Декстер", "Хтива Каліфорнія", "Твін Пікс", "Мільярди", "Елементарно", "Бульварні жахіття" та ін. Зараз онлайн-кінотеатр працює над створенням україномовної озвучки для всіх епізодів у рамках проєкту "Hollywood українською".

Національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV наразі єдиний в Україні, що відкриває доступ до фільмів всесвіту Marvel безкоштовно в тарифі. Такий доступ відкривається  ще до 10 000+ стрічок і серіалів з середнім рейтингом IMDb 7.6, тож завжди можна знайти гарне кіно для перегляду. 

Також на сервісі можна переглядати 260+ телеканалів, серед яких національні, фільмові, пізнавальні, новинні, дитячі, спортивні та інші. Є функція керування телеефіром: трансляцію можна ставити на паузу, перемотувати та дивитися в записі до 7 діб.

SWEET.TV розповів, які фільми українці будуть дивитися в квітні

Что смотреть в апрелеЧто смотреть в апреле
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах