Найкращі програми для читання на iPhone

Найкращі програми для читання на iPhone.

Найкращі програми для читання на iPhone. Фото надане рекламодавцем.

События
14 января 2022 17:01

15 жовтня 2021 року в Україні стала доступна для покупки довгоочікувана лінійка Айфон 13. Любителі читати книги можуть встановити на смартфони компанії Apple додатки, які допомагають робити це з максимальним комфортом. Розглянемо найкращі програми для айфонів, з якими легко насолоджуватися роботами улюблених письменників без обмежень.

Топ додатків для зручного читання

Встановивши спеціальні програми на гаджет, можна зберігати велику бібліотеку книг в одному телефоні. У програмах легко настроїти колір паперу, яскравість екрана та інші параметри, які роблять читання комфортним для очей. Серед найкращих програм, які призначені для iPhone, можна виділити:

  • iBooks;
  • Bookmate;
  • TotalReader Pro;
  • KyBook;
  • Wattpad;
  • Google Play Books.

Розглянемо кожен із цих додатків докладніше.

Програма iBooks

Стандартна програма від Apple, яка встановлюється на всі гаджети з підтримкою iOS 8 і вище. iBooks надає доступ до зміни шрифту, створення виносок, а також здійснення інших дій для зручності сприйняття тексту. У додатку багато безкоштовних книг, однак є й твори, які треба купувати.

Додаток Bookmate

Дозволяє зберігати, завантажувати та насолоджуватися читанням улюблених книг різними мовами світу. Перед початком використання програми необхідно пройти процедуру реєстрації. Після цього можна вибрати будь-яку з 5 тисяч безкоштовних книг або скачати твор, що сподобався, з інтернету. Bookmate вміє складати рекомендації для своїх користувачів, ґрунтуючись на їхніх уподобаннях.

Найкращі програми для читання на iPhone.Найкращі програми для читання на iPhone. Фото надане рекламодавцем.

TotalReader Pro

З його допомогою легко переглядати та редагувати тексти. Програма підтримує більше 20 форматів. Воно відкриває всі відомі мережі варіанти книг, відображає їх вміст, включаючи виноски, посилання та таблиці. Крім того, програма підійде для роботи з офісними документами та архівами. Вбудований файловий менеджер дозволяє сортувати контент, а також синхронізувати інформацію з хмарними сервісами та комп'ютером.

Програма KyBook

Програма з підтримкою великої кількості форматів та закладок для зручної навігації по розділах. Потрібно завантажувати потрібні твори безпосередньо в KyBook, а також відкривати їх з електронної пошти або хмарного сховища. Програма може працювати з файлами з архівів RAR або ZIP, перекладати вибрані фрагменти або озвучувати їх за допомогою синтезатора мовлення.

Програма Wattpad

Поширення книжок у ньому відбувається безкоштовно. Кожна людина може стати автором та ділитися власними творами з іншими людьми. У Wattpad легко знаходити та читати статті, романи, історії. Крім того, додаток дає можливість писати коментарі авторам книг, шукати твори за рекомендаціями, набувати однодумців.

Google Play Books 

Відрізняється стильним оформленням та великим набором корисних функцій. Любителі почитати перед сном оцінять автоматичне затемнення екрана, що підлаштовується під навколишнє оточення. У програмі реалізовано керування за допомогою Siri. Вибрати книгу можна безкоштовно із величезного каталогу творів.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях